Vervangen garagedeur

Vervangen

Vervangen van uw oude garagepoort

U bent op zoek naar een nieuwe elektrische sectionale garagedeur om uw oude garagepoort te vervangen? Het vervangen van een garagedeur dient als een direct upgrade en meerwaarde voor uw garage, maar ook voor uw huis. Vaak heeft men nog een oude opslaande garagedeur, al dan niet handmatig te bedienen, welke niet praktisch is en zijn beste tijd heeft gehad.

Met een sectionale garagedeur op maat van Novaporta heeft snel een passende oplossing voor de vervanging van uw garagepoort. U profiteert van gemak door uw garagedeur van afstand te bedienen en geeft moderne look uw huis en garage.

Een nieuwe garagedeur hoeft niet duur te zijn

Eenvoudige montage van uw garagedeur binnen een dag

U kunt ervoor kiezen om binnen een dag zelf uw garagedeur te monteren, wanneer u geen klusser bent of wanneer u liever niet zelf wilt monteren, dan kunt u kiezen voor vakkundige montage door Novaporta. De exacte tarieven van een montage door Novaporta kunt u terugvinden in uw offerte en is al beschikbaar vanaf € 250,00.

Verwijderen van uw oude garagepoort

De lokale ijzerhandel komt maar al te graag uw oude garagepoort ophalen. Onze ervaring leert dat u enkel even een belletje hoeft te plegen.

Maatwerk offerte nieuwe garagedeur

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan als u graag wilt weten voor welk precies bedrag u uw garagedeur al kunt vervangen.