NovaPorta Garagedeuren

Wij leveren in heel Nederland en België en zijn de enige importeur van betaalbare NovaPorta kwaliteits-sectionaaldeuren.

OVER NOVAPORTA

Specialist sectionale garagedeuren NovaPorta

Meels Trading, gevestigd te Kerkrade, levert in heel Nederland en België, is de enige importeur van betaalbare Novaporta kwaliteits-sectionaaldeuren.

Over NovaPorta garagedeuren

Deze betaalbare sectionale garagedeuren zijn in samenwerking met de grootste sectionaaldeuren fabrikant in China ontwikkeld naar de hedendaagse maatstaven in Nederland, België en Duitsland. Als uitgangspunt is gekozen, dat u geen absurde prijzen betaalt maar toch kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Daarom voeren wij geen uitgebreid assortiment, maar hebben wij in de regel alle gangbare maten op voorraad. Wij hebben ook geen luxe showroom. Maar u kunt toch (op afspraak) in onze opslagloods te Kerkrade aan de hand van een demonstratie model de kwaliteit en montage bekijken.

Aanschaf van uw nieuwe garagedeur

Via Inmeten kunt u eenvoudig bepalen welk formaat/type voor uw situatie geschikt is. U kunt vervolgens via ons offerte formulier vrijblijvend de prijs opvragen voor uw sectionaaldeur. U ontvangt dan binnen 24 uur een aanbod op maat. Het is natuurlijk ook mogelijk, dat wij ter plekke komen opmeten… NovaPorta garagepoorten worden standaard geleverd als compleet doe-het-zelf pakket. D.w.z., met motor en 2 afstandsbedieningen, alle bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. Indien gewenst kunt u uw NovaPorta sectionaaldeur laten monteren door onze montagedienst.